top of page
Vyhledat

MACHÁČEK PŘEDVEDL TÝMOVOU SPOLUPRÁCI, NA TRATI POMOHL ALLIYAH KOLOC

Posádky týmu Buggyra ZM Racing přivítaly v dnešní šesté etapě Rally Dakar náročné duny. Těžké podmínky semkly obě posádky speciálu Buggyra Can-Am DV 21 a Josef Macháček pomohl Aliyyah Koloc s výměnou poloosy.



Problém se speciálem 18leté dakarské debutantky Aliyyah Koloc přišel na 100. kilometru. Ale protože startovala jen minutu před Josefem Macháčkem, tak jí posádka druhého vozu týmu Bugygra ZM Academy mohla okamžitě pomoci.




„Na stém kilometru jsme zlomili poloosu. Museli jsme ji vyměnit, ale Josef Macháček a David Schovánek nám pomohli. Moc jim děkuju. Tím jsme ztratili hodně času, ale písečná etapa se mi moc líbila. Přejíždět duny bylo náročné. Viděli jsme kolem sebe hodně rozbitých aut,“ popsala Aliyyah Koloc náročnou etapu, která nakonec končila původně neplánovaným dlouhým přejezdem do Rijádu.



Josef Macháček byl se svým výkonem v dunovišti spokojený. „Dnes na nás čekala krásná etapa, celá se jela jen v dunách. Bylo to náročné, chvilku jsme si vždycky odpočinuli na rychlých pláních, ale pak jsme vjeli zase do dun, kde je potřeba dávat velký pozor. Kilometry neodsejpaly, proto jsme přijeli takhle v noci,“ sdělil šestinásobný dakarský vítěz.





14 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page